Επιδότηση αγροτικών Φωτοβολταϊκών ως 60%!

/
0 Comments

Τον Ιούνιο ανοίγει το Υπομέτρο 4.1.3 για επιδότηση αγροτικών Φ/Β ως 60%!

Τον Ιούνιο του 2017 θα ανοίξει το Υπο-μέτρο 4.1.3. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, που αφορά επενδύσεις για τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και την προστασία του περιβάλλοντος. 
Αυτό υποστηρίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας στον βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα.


Ο Κώστας Σκρέκας ερωτούσε το υπουργείο, να πληροφορηθεί, γιατί δεν αξιοποιεί άμεσα τις δυνατότητες που του δίνει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, για την προκήρυξη δράσεων με επιδότηση κατασκευής αγροτικών φ/β μονάδων 40-60%.
Το συγκεκριμένο Υπο-μέτρο, θα προκηρυχτεί ταυτόχρονα με το Υπο-μέτρο 4.1.1., σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.Της πρόσκλησης του Υπο-μέτρου, καταλήγει στην απάντησή του ο Βαγγέλης Αποστόλου, θα προηγηθούν προδημοσίευση, με την οποία θα ενημερώνονται οι δυνητικά ενδιαφερόμενοι για τις προϋποθέσεις του μέτρου και η ανάπτυξη κατάλληλου πληροφορικού συστήματος.Σημειώνεται πως ο Κώστας Σκρέκας ερωτούσε το υπουργείο, να πληροφορηθεί, γιατί δεν αξιοποιεί άμεσα τις δυνατότητες που του δίνει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, για την προκήρυξη δράσεων με επιδότηση κατασκευής αγροτικών φ/β μονάδων 40-75%.

Αναλυτικά η απάντηση Αποστόλου.

πηγή: AgronewsΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2641100364
6947205130
akatagis@yahoo.gr


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ